triggr marketing, digitális marketing, facebook hirdetéskezelés, Papp László

A Triggr Marketingről

Papp László
Founder, CEO

Szia,

Papp László vagyok, a Triggr Marketing megálmodója és egyben a digitális marketing megszállottja. 🙏

Szolgáltatóként tudom mit jelent a konverzió és hogy mekkora jelentőséggel bír egy vállalkozás életében.

“Nincs is szebb annál a folyamatnál, mint amikor valaki onnan, hogy nem is hallott még a cégedről eljut az érdeklődésig, majd a vásárlásig.”

Viszont mindezt tudatosan kell felépíteni, nem lehet a véletlenre bízni.

Egy jól kidolgozott marketingstratégiára lesz szükséged, amellyel megkönnyíted a potenciális vásárlóid döntését.

Én ennek a marketingstratégiának a kidolgozásában tudok neked segíteni.

Mangra Enikő
Copywriter

Szia,

a nevem Mangra Enikő és kreatív szövegíróként azért dolgozom, hogy levegyem a válladról az online jelenlét kötelezettségeinek (elvárásainak) terhét.

“Szeretnél bizalmat építeni és kialakítani a saját ügyfélkörödet? Szeretnéd fenntartani a meglévő ügyfeleid érdeklődését? Szeretnél új terméket, szolgáltatást bevezetni? Szeretnél kizárólag a hivatásodra fókuszálni és a legjobbá válni az iparágadban?”

Napjainkban az online jelenlét fontossága megkérdőjelezhetetlen, ám nem elég csupán lebegni az online térben, benne kell lenni a véráramban, a körforgásban!

Megnyerő értékesítési szöveg nélkül a legjobb honlap és a legszebb Facebook oldal is csak egy a sok közül… holott ezek pénztermelő gépezetekként is működhetnének, mindössze megfelelő stratégia szükséges hozzá.

Szeretnél egy megbízható marketinges csapatot, akik nem csak ígérnek, hanem addig tesztelnek, amíg hozzák is az ígéretüket? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és nézzük meg, hogy miben lehetünk a segítségedre!

VÁRJ! Még mielőtt továbblépnél,

hadd adjunk valamit, ami a segítségedre lehet!

Kérj egy ingyenes online marketing auditot és ismerd meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel exponenciálisan növelheted mind az ügyfélkörödet, mind az árbevételedet!

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében.